Babyutstyr fra Usa

Idag har vi kjøpt noe babyutstyr, var billigere her:) Finnes sikkert mange bra babyseler, men endte opp med den ordinære til Babybjørn, har store planer om mange bergensturer med fly når babyen er kommet og er da avhengig av bæresele. Vi fant også et genialt bilspeil, med lys og lyd MED fjernkontroll til sjåføren. Helt supert:) Speil må vi ha uansett, og det var BILLIG! Tilsammen kostet speilet og bæreselen 619kr på Babyreus:) Blir nok en tur tilbake for å sjekke ut stellevesker, de var rimelige der. Fra 120kr, og de fleste lå på rundt 250kr. Noen som har tips til stelleveske og hva man kan få de til i Norge?:) Har også kjøpt noen bodyer fra H&m, det er også billigere her, tro det eller ei:)

5 kommentarer

Lillesmamma

01.06.2012 kl.09:59

Så mye fint :D
Så mye fint da:)

Gry

01.06.2012 kl.20:37

Ifht stellevesker, så er det vel ganske standard at de har fester til vogna, men unngå borrelås da du sikkert tar den opp og igjen flere ganger ila. en dag, og da blir den fort "brukt opp".. Også et pluss med lang skulderreim (Enklere å bære på tvers over skuldra enn å ha som en vanlig veske på armen..)

At den har godt med plass, det blir endel å ta med seg, og stelleveske bruker man i noen år framover;) Flere har også et enkel stelleunderlag, mappe til å ha småting i mm.. Så er det bare å velge å vrake i farger og mønstre! (Jeg tenkte også litt på at Henning skulle synes den var grei å dra med seg, og at den skulle passe dersom vi fikk en gutt neste gang..) Jeg kjøpte en enkel brun i Friis stil fra Barnas Hus, men den manglet lang skulderreim, og DET savnet jeg mange ganger! Jeg liker veldig godt den fra Ju-Ju-Be (Typen BeAll) Der må du bare huske å kjøpe med fester til vogna. Lykke til snuppa!

Gry

01.06.2012 kl.20:57

...glemte å si pris i NOK for Ju-Ju-Be BeAll.. Ny koster den ca 1100,- men du får de på finn til rundt 500,-

Min fra Barnas Hus koster 6-700 tror jeg..

Ragne Annie

02.06.2012 kl.07:31

Gry: Tusen takk for gode tips, skal skrive de ned og sjekke om de har noe her som passer beskrivelsen:) Er nok MYE man ikke tenker på før det taes ibruk så veldig greit med tips:)

Skriv en ny kommentar

hits