Up and downs

Å være gravid er ikke bare bare, tror jeg trygt kan si at mitt svangerskap ikke har vært en dans på roser. Jeg var  veldig innstilt på å jobbe fram til permisjon, men planen min gikk i vasken når hyperemesis(alvorlig svangerskapskvalme) satte en stopper. Man skal liksom gå opp i vekt når man er gravid, mens jeg gikk ned og ned i vekt. Etter flere måneder med kvalme(oppkast) ble  som jeg har skrevet tidligere sykehuset eneste løsning, ble jo lommekjent på Kvinne barn senteret, og de som jobbet der begynte å kjenne meg igjen. Hehe.. når jeg nådde uke 17 begynte jeg å klare meg sånn ca uten intravenøst og fikk prøve meg uten:)
Fortsatt nevner leger og jordmødre at jeg må inn igjen om jeg ikke klarer få i meg mer osv, eller om de ser babyen ikke vokser nok. Men foreløbig ser det bra ut, jeg vil virkelig ikke tilbake før babyen skal ut, og det er virkelig en motivasjon til å kjempe mot kvalme og få i meg mat! Er nå straks i uke 29 og skulle ønske jeg kunne si kvalmen var forsvunnet, men tvert imot ble den verre rundt uke 28(siste "frist" for å bli kvitt den). Selvom kvalmen er MYE bedre enn før er den der, og det merkes på hele kroppen. Hvor normalt er det å sove til kl.12 for så å sovne igjen i to timer på sofaen totalt utslitt kl.16? Hehe.. Kanskje ikke helt vanlig:) Når huset flyter vet Morten at jeg er i en nede periode igjen..hehe..

Men sånn er det bare, og jeg velger å tenke positivt... selvom jeg er i en down periode nå så vet jeg at det kommer bedre perioder, og vi har så mye fint å se fram til:) Viktig å gjøre det beste utav alt!

Tenk at om mindre enn 10 uker kan hun være født, og om max 13-14 uker er hun garantert  født uansett hva! :)


Er en stund siden dette bildet ble tatt, da var jeg bare 25uker, altså 4 uker mindre.

Magen har vokst bra i det siste, mange sier den er sååå liten, men den er heelt normal:)

Denne sommeren kan gjerne gå fort for min del:D <3

 

 

6 kommentarer

Marianne

25.06.2012 kl.01:10

Fin mage har du =)

Ragne Annie

25.06.2012 kl.01:15

Marianne: Takk:D Du får sjokk når du ser den neste gang, den er blitt så stor men lik der:)

Marianne

26.06.2012 kl.10:28

Gleder meg så =) Vi får meldes =)

julia

26.06.2012 kl.20:48

så fin mage ♥

hørtes ikke så koselig ut med sykdommen(kvalmen osv.), men bra at alt er som det skal være :-)

Ragne Annie

02.07.2012 kl.23:57

juliamgr: Takk Julia mor:)

Ragne Annie

02.07.2012 kl.23:57

Marianne: Ja:)

Skriv en ny kommentar

hits