Første treningsøkt

Nå er det 6uker siden fødselen og formen er på vei tilbake! Etter 9mnd med en tøff graviditet, sykemeldt fra jobb og fødsel er ikke akkurat formen noe å skryte av. Men formen skal tilbake så da er trening eneste veien dit! Idag var jeg med Morten på jobb og turntrening med hoppgutta! En stk dårlig trent Ragne sammen med en gjeng toppidrettsgutter!! Var nok god underholdning for alle som så på når spent treningen var igang!!!:) Merket det var lenge siden sist gang jeg trente ja. Men det kjentes fantastisk, utrolig herlig følelse å trene igjen.

Tøying på gang!!

Sophie var såklart også med, hun sov i vognen hele treningen og ble beundret av alle som var der. Dette bildet er fra forrige fredag, med pappsen på jobb<3 Er nok fare for at denne jenta vokser opp i idrettshaller ja, hun har allerede vært på cheer uttak, svømmestevne og flere turntreninger. Imorgen skal hun også på Nm i hopp. Neste år skal hun faktisk selv begynne på turn, viktig å begynne tidlig:)

Nå er der sofakos etter en fantastisk god middag, biffstrimler og fløtegratinerte poteter:D Sophie koser seg med pappa og "leker" fly, favoritt stillingen hennes:) God helg fra oss:D

2 kommentarer

Taiba

12.10.2012 kl.23:36

så søte bilder! :)

Kari Anne Fossheim

13.10.2012 kl.15:01

God helg til alle tre:)

Skriv en ny kommentar

hits