Tusen baller sa du??

Jeg/vi har så altfor mange baller i luften for tiden.

Døgnet har altfor få timer, og vi når ikke over alt vi ønsker. Men nesten...

Itillegg til det normale hverdagslivet med hektiske jobber, følge opp som mamma/pappa i barnehage og idrett er vi engasjerte husbyggere med en mening om hver minste detalj i huset, har solgt bolig, flytter, og beiser hus..

Vi solgte halvparten vår i august, og har overleverelse av den mandag. Vi har derfor flyttet og pakken den siste måneden og vel så det.

Tirsdag flyttet vi fysisk ut, da forsvant alle møblene også.

Uken her har vi pakket, kjørt flyttelass, pakket mer, vasket, skrubbet gulv, dører, vegger og alt som hører med og kastet masse søppel..

Dagen idag ble brukt til siste utvask, og nå er det endelig nærmest klart for overtakelse , vemodig men samtidig godt :)

Min herlige gode hjelper

Viktig å hjelpe mamma;)

Nå bor vi til svigermor, og godt er det:) Med alt som skjer for tiden er det godt med et trygt hjem for sophie hvor hun kan være med farmor når vi må ut å farte!

Itillegg til dette jobber vi begge masse, vinteren er kommet og for Morten som er hopptrener betyr det at sesongen er i full gang, den travleste tiden i året..

Pause mellom slagene:)

Itillegg har vi tidspress på oss for å beise huset før stillasene fjernes.. Med 10 meter høyde på huset er stillas nærmest nødvendig for å kunne beise huset. Så for andre helg på rad er det beising fra morgen til kveld.

Mellom slagene er det mye å ordne til huset, mange brikker som må på plass.

Nå er omsider det siste til badene på plass: boblekar, fantastiske dusjer til hovedbadet og er stort speil!

Vi går desember i møte lykkelige men slitne i håp om at vi kan roe "litt" ned og nyte adventstiden og få mer kvalitetstid med prinsessen vår. Det gjør vondt i mamma

Etter vasking idag ble dagen brukt på kvalitetstid med Sophie. Vi dro på et par butikker, roet ned og tok oss gooood tid sammen. Ingen stress og sure miner. Det merkes veldig på Sophie at det idag har vært en god dag med den oppmerksomheten hun trenger fra mamman sin.

Siste dissetur på lekeplassen til gamle huset.. Artiiig:)

Stolt frøken etter julegaveshopping på bebito med mamma:)

Vi avsluttet en fin lørdag med deilig julemiddag MED dessert hos gode venner

Vi er såå heldig og takknemlige !

Morten på plass etter en lang dag med beising:)

Snuppene koste seg sammen og herjet og sprang etter hverandre. Det skiller ca 8 måneder mellom de så til nå har de ikke lekt så mye, heller kranglet om leker. Men nå har de oppdaget hverandre, det er såå koselig å se:)

(Uklart bilde, sånn blir det med svært aktive frøkner):)

Nå nytes roen med smash, litt salt og cola! Og pusekatten ved beina:)

God helg videre kjære lesere :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragne Annie

Ragne Annie

27, Bergen

Jeg heter Ragne Annie. Er samboer med min kjære Morten og stolt mamma til lille Sophie. Jobber som pedagogisk leder i barnehage min store lidenskap er cheerleading, er styreleder i Trondheim cheerleadingklubb og er også for tiden husbygger. Hverdagen vår er travel men spennende:) Setter stor pris på alle som er innom siden min, kommenter gjerne:D Innholdet på bloggen er privat. All bruk av bilder, video og tekst må avtales med eier av bloggen. Header er laget av Marte Øygard og bildene er tatt av fotograf Langø. www.fotograflango.no

Kategorier

Arkiv

hits