Påfyll i hverdagen

Her blir det altfor sjelden innlegg fra meg. Blogging er nedprioritert i en ekstremt hektisk hverdag. Husbygging, jobb og lillemor tar all tid og vel så det. Døgnet skulle hatt mange flere timer :)

Har hatt noen flotte dager på jobbsamling uken her. Turen gikk til et fantastisk spa hotell i nydelige omgivelser.

Et hav av motivasjon og masse nytt å lære dagen lang. Kvelden ble avsluttet med et herlig utebad med bålpanne og godt selskap. Som vi koste oss! Etterfulgt av nydelig middag, og en ny dag med enda mer påfyll!:)

Det ble noen lange dager og en ekstremt sliten Ragne som omsider kom hjem sent fredag kveld!

Sophie var lykkelig over å ha mamma hjemme igjen og var veldig hjelpsom, kosete. Idag er kvalitetstid prioritert.

Sophie fikk velge dagens aktivitet, svarer var enkelt: GÅ PÅ SKI!

Matpakke ble laget og turen gikk til bymarka i Trondheim.

Vi gikk i en hel time før vi spiste lunsj, langt og lenge til å være nybegynner og bare 2 år. Imponerende syns selvsagt mamsen :)

Nå har sophie sovet i vognen mens jeg har spist lunsj og valgt ut gulv til huset.

Godt med alt som er gjort :)

God helg fra oss:D

Én kommentar

Egeo

31.01.2015 kl.15:06

Å det så herlig ut. Jeg har også fått tatt unna mye nå, ahar vaske klær i flere dager ;) Håper du får en strålende helg.

Skriv en ny kommentar

Ragne Annie

Ragne Annie

27, Bergen

Jeg heter Ragne Annie. Er samboer med min kjære Morten og stolt mamma til lille Sophie. Jobber som pedagogisk leder i barnehage min store lidenskap er cheerleading, er styreleder i Trondheim cheerleadingklubb og er også for tiden husbygger. Hverdagen vår er travel men spennende:) Setter stor pris på alle som er innom siden min, kommenter gjerne:D Innholdet på bloggen er privat. All bruk av bilder, video og tekst må avtales med eier av bloggen. Header er laget av Marte Øygard og bildene er tatt av fotograf Langø. www.fotograflango.no

Kategorier

Arkiv

hits