Skisøndag

Som husbyggere, småbarnsforeldre, masse på jobbfronten og ikke minst vintersesong som betyr hopping "døgnet rundt" hele vinteren er dagene ekstremt hektiske!

Med en av de første frihelgene for Morten sin del siden 2014 ble lørdagen brukt på å tegne ferdig og bestille to kjøkken! Det tok bare hele 7 timer...

Huset begynner ta form og for tiden sparkles og pusses det for fullt!

Vi har møtt på noen utfordringer som egentlig ikke skulle vært nødvendige, noe som har resultert i at egeninnsatsen vår stort sett måtte settes bort! Mer om dette kommer i et senere innlegg!

På toppen av dette ble det vannlekkasje på flere av møblene våre som mellomlagres, noe som resulterer i at vi trenger mange nye møbler!:( Heldigvis har vi en god forsikring som dekker dette...

Når det er sagt er utsikten virkelig upåklagelig og resultatet blir nok tilslutt veldig bra!

Etter en lite familievennelig dag igår fikk lillemor på 2 år velge søndagens aktivitet, valget var enkelt:

"Gå på ski", det tok mamsen Sophie i hånden på og avtalen var i boks!

Idag har vi kost oss på ski sammen med gode venner! Sophie er tålmodig og går og går uten en eneste sur mine. Noe som gleder en skientusiastisk mamma :)

En nydelig dag i Granåsen ble avsluttet med en kafetur i sparebank hytta før en tur innom huset, og besøk til familie!

Hjemme ventet deilig søndagsmiddag, etterfulgt av et spennende og fantastisk bra Ski flyvnings world cup renn!

For et renn, sterkt av Fannemel med 2 plass og 251,5 meter som også er verdensrekord! Ekstra gøy og fantastisk bra innsats var det av Johann Andre Forfang tok BRONSE! Heia Johann, Heia Norge og Heia Trønderhopp!!!

Nå lades det opp til en ny og om mulig enda mer hektisk uke!

God søndagskveld ønskes fra meg :)

4 kommentarer

Stine Tokle

15.02.2015 kl.18:04

Så herlig! Ha en kjempefin søndag videre :)

Tine

15.02.2015 kl.18:27

jeg tenkte jeg skulle følge bloggen din, kanskje du ønsker å følge min også? du kan trykke på "legg til som venn" på bloggen min på venstre side, da kan jeg følge dine oppdateringer :)

Egeo

15.02.2015 kl.19:00

For en fantastisk utsikt. Her vil dere nok trives !

Ragne Annie

20.02.2015 kl.00:05

Egeo: Vi digger den selv også:) Tusen takk:D

Skriv en ny kommentar

Ragne Annie

Ragne Annie

27, Bergen

Jeg heter Ragne Annie. Er samboer med min kjære Morten og stolt mamma til lille Sophie. Jobber som pedagogisk leder i barnehage min store lidenskap er cheerleading, er styreleder i Trondheim cheerleadingklubb og er også for tiden husbygger. Hverdagen vår er travel men spennende:) Setter stor pris på alle som er innom siden min, kommenter gjerne:D Innholdet på bloggen er privat. All bruk av bilder, video og tekst må avtales med eier av bloggen. Header er laget av Marte Øygard og bildene er tatt av fotograf Langø. www.fotograflango.no

Kategorier

Arkiv

hits