Kvalitetstid på ettermiddagene

Dagene flyr virkelig avgårde uten at vi rekker tenke og "nyte" livet.

Det er ikke sjelden samvittigheten stikker i magen etter hektiske helger og hektiske ettermidager.

Men som sikkert mange kjenner seg igjen i er det hektisk med middagslaging, husarbeid, forberedelse til neste dag osv. Det er fort gjort at tvn blir satt på med barnetv eller Karsten og Petra. Intet unntak her i huset!

Sophie er en veldig fysisk aktiv jente som fort kjeder seg inne, så når vi får det til prøver vi finne på noe etter barnehagen.

Idag var det bare meg og lillemor så da spurte jeg hun i barnehagen om vi skulle gå på ski. Hun hoppet av glede og ble veldig ivrig etter å komme seg hjem.

Vi kjøpte med fiskekaker fra ferskvaren og lagde tilbehøret hjemme.

Og vips så var en sunn og god middag på bordet, den gikk ned på høykant.

Jeg ryddet i full fart mens Sophie gjorde seg klar til ski.

Blir og fornøyd og veldig klar for ski:)

En super fornøyd jente gikk en hel time på ski, og det i snøstorm! Det blåste snø i ansiktet hennes hele tiden, selv med spørsmål om å gå tilbake til bilen fikk jeg nei! Hun skulle opp bakken som var i sikte :)

Ekstra stas og motiverende var det å se de større barna og ungdommene som gikk kjempe fort på ski. "De går fort" sa Sophie!

Friskt og godt idag, sååå deilig :)

Det var en veldig fornøyd jente som satt seg i bilen, men det gikk ikke mer enn et par minutter før hun skulle ut å gå mer på ski!

Hun kom super stolt hjem og fortalte at hun hadde gått fort på ski.

Før hun selv ba om å få pusse tenner og legge seg(lenge før kl 19).

Øvelse gjør mester, og jammen sover man godt etterpå også!

Nå nyter jeg tid for hjem på tvn og lader opp til en ny dag imorgen fylt med jobb og vinterferieturn for Sophie:)

God kveld fra meg :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragne Annie

Ragne Annie

27, Bergen

Jeg heter Ragne Annie. Er samboer med min kjære Morten og stolt mamma til lille Sophie. Jobber som pedagogisk leder i barnehage min store lidenskap er cheerleading, er styreleder i Trondheim cheerleadingklubb og er også for tiden husbygger. Hverdagen vår er travel men spennende:) Setter stor pris på alle som er innom siden min, kommenter gjerne:D Innholdet på bloggen er privat. All bruk av bilder, video og tekst må avtales med eier av bloggen. Header er laget av Marte Øygard og bildene er tatt av fotograf Langø. www.fotograflango.no

Kategorier

Arkiv

hits