Aktiv familie

God kveld!

Tenk at det allerede snart er torsdag, tiden flyr avgårde!

Idag ble det lang dag på meg, mange timer på kontoret etterfulgt av en legetime og noen innkjøp til huset.

Når jeg går ut av bilen hører jeg:

"Mamma". Ingenting er som å komme hjem til verdens beste som står klar ute på trappen med armene oppe klar for en god klem

Det første Sophie ville når jeg kom hjem var å turne.

Turn og idrett generelt er nemlig meg og Sophie sin lille "greie". Men nå for tiden er det turn som gjelder, og da øve på å gå ned i bro.

Hun er jo bare 3 år, så her skal alt selvsagt være bare gøy og etter hennes initiativ. Hun står å tripper og nærmest hopper før vi begynner, kan ikke komme igang kjapt nok, så morsomt!

Se film HER

Idag prøvde vi "flik flak", altså beina bakover over hodet igjen.

Jeg løfter hun selvsagt rundt for hun skal jo ikke belaste noe særlig enda selv.

Men den feelingen med å tørre hive deg bakover, forstå hvordan hode, armer osv skal være og bevegelsen er så viktig så det skader ikke gjøre det for gøy når hun ber om det selv:)

Vi har selvsagt en streng regel om at dette gjør hun kun med meg, derfor blir det vel ekstra stas

Jeg er mektig imponert over at hun gjør det gang etter gang. For jeg kjenner mange mange som fortsatt sliter med å gjøre det der med støtte.

Må si jeg er veldig spent på hvor hun er om 2 år fortsetter hun denne interessen;)

"Mamma mamma, æ vil prøve cheerleading. Sier Sophie mens hun ser på en cheerleading film hvor noen turnet på youtube fra en konkurranse.

Vel, en plass må vi begynne.

Rulle, stå på hode, splitt hopp "kan" hun(dvs, øver på). Så denne gang måtte vi prøve noe nytt.

Her er bilde fra første gang vi prøvde bro for noen dager siden.

Imorgen er det klart for turn igjen.

Sophie startet på turn for et år siden, så nå har hun begynt på sin andre sesong. Fantastisk bra tilbud til disse små.

Vi har valgt å dra til "byn" for å trene i turnhall, mulighetene der er uendelige. Stor flott turnhall, med masse plass til alle barna og et mangfold av apparater.

Morsomt for både foreldre og barn:)

Farge på turndrakt til imorgen er allerede valgt ut, rosa selvsagt ;)

Som tidligere turner og utøver innen cheerleading syns jeg det er ekstra morsomt at hun spør om å få turne, dra på trening, kjøpe turnklær og ikke minst se på cheerleading/turn filmer på youtube. Gjerne som mamsen er med på;)

Det som er så snedig er at vi aldri har sagt nå skal vi sånn og sånn. Men det skal sier at hun de første 2 årene vokste hun nærmest opp i hallen, var på mange konkurranser, hun var med på mange treninger, både hvor jeg var trener og utøver. NM har hun også sett på, da som 1 åring. Og til og med da ba hun om å se "cheerleading" filmer.

Når hun bare var 4 dager gammel var Sophie med på cheerleading uttak, og med en mor og far som var aktiv i cheer klubben kan vi vel ikke si annet enn at hun har fått det inn med morsmelken

Her fra Nm 2014 :)

Nå gleder vi oss til trening imorgen.

Men først, litt søvn, jobb/bhg og middag!

God natt fra meg :)

2 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

30.09.2015 kl.23:37

Så nydelig henne er :)

missmommy.blogg.no

30.09.2015 kl.23:37

Artig innlegg:) ha en super kveld:)

Skriv en ny kommentar

Ragne Annie

Ragne Annie

27, Bergen

Jeg heter Ragne Annie. Er samboer med min kjære Morten og stolt mamma til lille Sophie. Jobber som pedagogisk leder i barnehage min store lidenskap er cheerleading, er styreleder i Trondheim cheerleadingklubb og er også for tiden husbygger. Hverdagen vår er travel men spennende:) Setter stor pris på alle som er innom siden min, kommenter gjerne:D Innholdet på bloggen er privat. All bruk av bilder, video og tekst må avtales med eier av bloggen. Header er laget av Marte Øygard og bildene er tatt av fotograf Langø. www.fotograflango.no

Kategorier

Arkiv

hits