Mamma pleie

God kveld:)

Igår ble en hektisk dag.

Lang dag på jobb etterfulgt av å bli vippefin hos Lykkevippen.

Tilbragte noen hyggelige timer der. Vipper anbefales på det varmeste. Å slippe maskara, være svart rundt øynene, sminkefjerner og se trøtt og fæl ut de dagene maskaraen nedprioriteres er rett og slett fantastisk! Det spørs om jeg må invistere i månedlig påfyll. For dette var jammen luksus!

Et før bilde av meg! Virkelig lekkert med nærbilder. Ser ut som det er litt mer enn bare vippene som hadde trengt seg en shinings;)

Etter bilde! Null maskara og null øyenskygge!

Må si jeg er veldig fornøyd med resultatet selv! Befriende ;)

Etter dette gikk turen hjem en tur før jentekveld sto for tur.

Jeg kom kjørende forbi Sophie og papsen som var på sykkeltur. Jeg stopper og ruller ned vinduet. Så sier Sophie veldig entusiastisk: "Har du vært til frisøren"?

Det smeltet virkelig mamma hjerte ekstra mye. Hun syntes tydeligvis at jeg var litt annerledes, håret var faktisk nyvasket og løst, og vippene forsterket vel dette. Så koselig kommentar fra lille-store gull. Verken jeg eller Morten hadde snakket med hun om verken vipper eller frisør så jammen er hun oppmerksom

Sammen med 5 andre flotte hoppfruer koste vi oss med god mat og drikke etterfulgt av en ordentlig jentefilm på kino.

Det gjorde jammen godt for sjelen.

Nå er alt pakket og klart for å sende Sophie på høstferie til mormor, morfar og onkel på hytta. Mens vi andre skal jobbe uken her og.

Ikveld slo jeg til med en kreativ versjon av omelett. Mmm!

God natt i vinden(her tror jeg snart taket faller av)...

Klem fra Ragne

2 kommentarer

Malin kathinka

06.10.2015 kl.22:49

Så koselige bilder :) ha en fin kveld videre!

Ragne Annie

06.10.2015 kl.22:50

Malin kathinka: Takk for det. God kveld videre til deg og :)

Skriv en ny kommentar

Ragne Annie

Ragne Annie

27, Bergen

Jeg heter Ragne Annie. Er samboer med min kjære Morten og stolt mamma til lille Sophie. Jobber som pedagogisk leder i barnehage min store lidenskap er cheerleading, er styreleder i Trondheim cheerleadingklubb og er også for tiden husbygger. Hverdagen vår er travel men spennende:) Setter stor pris på alle som er innom siden min, kommenter gjerne:D Innholdet på bloggen er privat. All bruk av bilder, video og tekst må avtales med eier av bloggen. Header er laget av Marte Øygard og bildene er tatt av fotograf Langø. www.fotograflango.no

Kategorier

Arkiv

hits