Lillebror trives i magen

God kveld,

en oppdatering fra de forrige innleggene!

Vi fikk omvisning på nyfødt intensiven og god info fra en sykepleier der. Veldig betryggende midt i en veldig sårbar periode.  

På vei til nyfødtintensiven, godt å lufte seg litt utenfor rommet og sengen:)

 

Gammel kuvøse på nyfødtintensiven(denne er ikke ibruk idag)

 


For en aktiv 3 åring ble det veldig kjedelig å besøke mamma på sykehuset dag etter dag. Heldigivs har barneakutten et flott lekerom vi kunne låne:)

Etter 6 dager på sykehus ble jeg skrevet ut med streng beskjed om å være sykemeldt, ta det ROLIG og ikke være lenger enn 30min fra sykehuset. 

Vi fikk jammen fart på å få alt klart til lillebror, og et par turer på Ikea i rullestol ble det jammen  meg også! Siden mamma er jordmor fikk vi gjennomført turer til Bergen og julen ble feiret der med egen jordmor i hus. Om han skulle bli født i Bergen kunne legene på St. olavs betrygge meg med at de også på Haukeland sykehus er flinke med premature. 

Heldigvis slapp vi fødsel i Bergen og kunne nyte julen sammen med familie. 


(Ikke enkelt å få til et bilde med 3åringen, så et i farten bilde ble resultatet) ;)


Nå er vi kommet til 30.januar og lillegutt er fortsatt i magen, helt utrolig da det har vært mot alle odds! 

Vi har til og med rukket å ta gravidbilder, de tror jeg ble knallfine!

Er så takknemlig og glad for at vi er kommet så langt, det hadde verken jeg eller legene trodd for noen uker tilbake!

Lillebror trives i magen og vokser seg stor og sterk, til og med litt over snittet i størrelse.

 

Kroppen jobber hardt for tiden og gir meg mye vondter som jeg ikke hadde så tidlig forrige svangerskap, så vi går rundt i stor spenning og venter på at noe skal/kan skje. 

Men tiden vil vise.

Det er fortsatt over en mnd til termin og kommer lillebror nå er han prematur og trenger muligens noe hjelp. Men vil nok klare seg fint<3 

 

Nå har vi fått kjøpt ny vogn, ny bilstol, ordnet sengen, vuggen og startet på babyrommet også. Så herlig å vite at vi er litt mer i rute  nå om han skulle komme snart. Storesøster har også fått piffet opp rommet sitt. 

Valg av vogn og bilstol samt barnerommene kommer i egne innlegg senere:)

 

 

Forrige helg var jeg og lillemor på en lang skitur med pølse på termos, og idag har jeg og lillemor kost oss sammen på bytur, vi nyter hvert øyeblikk vi har sammen bare oss to. Tiden med lillebror vil nok bli kjempe kos, men vil også ta mye tid og gi mindre alenetid med Sophie. Så jeg er ekstra bevisst på å nyte tiden vi  har og fylle den med innholdsrike opplevelser. 

Selvom Sophie selv mente at lillebror selvsagt måtte få bli med på bytur, det var da ingen problem. Gode 3 åringen<3 
Fineste jenten min som helt av seg selv hjalp mamma med å få på bindingene på skiene når magen kom i veien<3 Nå er det snart natta her. 

God helg fra oss:)

 

Én kommentar

Kari Anne Fossheim

31.01.2016 kl.18:40

Vi er så glad for at lillebror holder seg der han skal være enda💙 og så fint at du og Sophie får litt mor/ dattertid sammen nå før han kommer. Gleder oss❤️💙 Mormorklem

Skriv en ny kommentar

Ragne Annie

Ragne Annie

28, Bergen

Jeg heter Ragne Annie. Er samboer med min kjære Morten og stolt mamma til lille Sophie. Jobber som pedagogisk leder i barnehage min store lidenskap er cheerleading, er styreleder i Trondheim cheerleadingklubb og er også for tiden husbygger. Hverdagen vår er travel men spennende:) Setter stor pris på alle som er innom siden min, kommenter gjerne:D Innholdet på bloggen er privat. All bruk av bilder, video og tekst må avtales med eier av bloggen. Header er laget av Marte Øygard og bildene er tatt av fotograf Langø. www.fotograflango.no

Kategorier

Arkiv

hits